Fasadrenovering Stockholm

Vi återställer och bevarar gamla glimrande putsfasader.

Fasadrenovering som återställer och bevarar
själen i din putsfasad

Många äldre putsade husfasader har så kallad glimmerputs, dessa glimrande putsfasader uppbyggnad skapades för att efterlikna naturstensfasader men till en lägre kostnad ,då det var förenat med höga kostnader att uppföra en naturstensfasad.

Många vill ha behålla den glimrande fasadputsen men pga brist på information så väljer tyvärr en del att måla sina fasader och den vackra glimrande effekten som kommer fram efter ett par år efter utförd omputsning som skapade ett liv i putsfasaderna har då gått förlorad och fastigheterna får då ett mer livlöst utseende.  

Kontakta oss för mer information

En putsfasad som håller i
många decennier.

Vi tycker det är roligt att renovera med samma putstyper som originalen, att återskapa dessa glimrande fasadputs. Dessutom borgar dessa materialval för lång hållbarhet. Det finns ju ingen anledning att byta ut ett fasadmaterial som har fungerat väl i många decennier mot ett nytt mer obeprövat material.

Kontakta oss för mer information.

Tilläggsisolering av putsfasader.

I takt med att det blir allt dyrare att värma upp vår fastigheter är det oftast en god ide inför en renovering av en putsfasad att överväga att tilläggsisolera putsfasaden för att hålla ner sina värmekostnader. Vi utför alla typer av tilläggsisolering på fasader
som vi sedan putsar med fasadputs som glimrar. Vi berättar gärna mer. Kontakta oss för mer information.

Ett axplock av utförda fasadrenoveringar i Stockholm.

Vi tål att jämföras

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och offert.