Altanbyggare Stockholm

Vi bygger hållbara altaner och terrasser över hela Stockholms län.

referenser på byggda altaner och terasser i stockholm

Om altaner och terasser

Det är få projekt som gör så mycket för hemtrivseln och lyfter husets helhetsintryck så mycket som en välgjord snygg altan eller terrass gör. Om man ser till kostnaden. Men tyvärr blir altanbygget inte alltid som beställaren har tänkt sig. Altaner som sätter sig, pga. felaktiga konstruktioner,  altaner som gungar när man går, på grund av felaktiga virkesdimensioner.

För att nämna några parametrar som kan förstöra altandrömmen för beställaren. En altan ska hålla länge det är en självklarhet, därför är valet att virke en väldigt viktig del i altanbygget likaså konstruktionen och det är något som våra snickare behärskar till fullo. Kontakta oss för rådgivning och en kostnadsfri offert.

Så utför vi ett altanprojekt

Vi börjar alltid altanprojektet
med att skapa en ritning över
slutresultatet.

Detta för fastighetsägarna ska få en god uppfattning om hur projektet kommer att se ut när det är färdigställt.

Altankonstruktionen

Att skapa en stabil konstruktion som inte sätter sig efter
några år är viktigt. Därför lägger vi ner mycket tid på själva konstruktionen. Vi ritar upp konstruktionen och utför beräkningar så att det blir en gedigen altankonstruktion som håller under lång tid framöver.

Virkesvalet en viktig faktor

Trävirke finns i en mängd olika kvalitéer och prisklasser.  Att använda virke av hög kvalitet är en självklarhet.  Därför väljer vi ut och handplockar vårt virke bräda efter bräda. Vi är noga med virkets dimensioner och väljer alltid väl tilltagna dimensioner till konstruktionen av altanen. Detta för att få en altan med en riktig stabil konstruktion som står stadigt och inte sätter sig efter en tid.

Slutresultatet

En stabil altan som väl passar in huset stil och kan avnjutas under många år.

Vi tål att jämföras

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och offert.